САЕМ НА КНИГА.МК – Подготви се за најголемата читачка сезона

САЕМ НА КНИГА.МК – Подготви се за најголемата читачка сезона
Секоја есен носи нови читачки предизвици! 

Од 13 до 19 ноември обезбеди ги сите наслови крај себе и подготви се за највозбудливата читачка есен.

На kniga.mk те чекаме со попусти до 70 %, со фестивалски цени на сите изданија на ТРИ и на Паблишер, како и со попусти на актуелни наслови од продукцијата на над 10 издавачки куќи.

Нарачај каде сакаш и кога сакаш. Какво и да е времето надвор, погрижи се за она што е внатре во тебе. И додека ја подготвуваш атмосферата за читање, книгите веќе ќе бидат пристигнати.

Како што заоѓа годината, така сите се повлекуваме во своите домови. Книгите ни требаат повеќе од кога било. Кога ќе ги споиме тие две комбинации, тоа е сигурен знак дека треба да кликнеме на веб-страницата на ТРИ да го искористиме попустот на овогодишниот Саем на книга.мк.

Цела есен на една страница!

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново