Книжарници


Книжарница ТРИ Ист Гејт


+389 70 288 148
trieastgate@kniga.com.mk
Работно време
Пон - Нед: 10.00 - 22.00

Книжарница ТРИ ГТЦ


+389 71 268 402
triknizarnicagtc@kniga.com.mk
Работно време
Пон - Пет: 9.00 - 21.00
Сабота: 9.00 - 17.00
Недела: Неработен ден

Книжарница ТРИ Дебар Маало


+389 75 255 453
triknizarnicadm@kniga.com.mk
Работно време
Пон - Пет: 9.00 - 21.00
Сабота: 9.00 - 17.00
Недела: Неработен ден

Книжарница ТРИ ТЦ Зебра


+389 72 917 017
triknizarnicazebra@kniga.com.mk
Работно време
Пон - Пет: 10.00 - 23.00
Сабота: 10.00 - 18.00
Недела: Неработен ден

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново