Клуб на читатели

Клуб на читатели

Дојди ни во Клубот!

Ако читаш книги од ТРИ, сигурно би сакал да дознаваш што е најново, што е на попуст, што е хит. Не чекај – најави се во нашиот Клуб на читатели и добивај ги најинтересните новини!

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново