Прати ракопис

Имаш раскази, песни, текстови што ти се кријат по фиоки? Се мислиш дали да ги објавиш? Прати ни извадок и своја биографија на redakcija@kniga.mk.

Нашиот уреднички тим ќе го проследи ракописот. Со среќа!

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново