ПРОЛЕТНО БУДЕЊЕ ВО ТРИ – Отвори го прозорецот на душата за свежи наслови на попуст

ПРОЛЕТНО БУДЕЊЕ ВО ТРИ – Отвори го прозорецот на душата за свежи наслови на попуст

Расцветај со книги – обезбеди си многу нови наслови благодарејќи на попустот во ТРИ кој почнува со почетокот на пролетта! Твојата пролет започнува кога ќе влезеш во нашите книжарници. Освен пролетниот дух, во нив ќе те пречекаат одлични и нови наслови со попуст до 40 %.

Отвори го прозорецот на душата, книгите се свежиот воздух што ти треба. Фрли се на читање на најинспиративните наслови какви што се бестселерите на Робин Шарма или Рафаела Жордано. Во природата на човекот е напролет да се чувствува инспиративно, исто колку што е да чита за да биде инспиративен.

Изборот на книги на попуст провери го на следниот линк – https://bit.ly/3ucieCw

На крајот на еден пролетен ден, треба да мирисаш на книги – затоа врти ги страниците со брзина на развигорот!

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново