ПРОМОЦИЈА НА „ГОЛЕМАТА ЛАГА И МАЛИТЕ ВИСТИНИ“ ОД НОНА МАРКОВСКА

ПРОМОЦИЈА НА „ГОЛЕМАТА ЛАГА И МАЛИТЕ ВИСТИНИ“ ОД НОНА МАРКОВСКА

Нона Марковска нè пречека во Битола со насмевка на лицето, свесна дека ова е уште едно скалило до нејзиниот книжевен успех. Погледнете дел од вчерашната атмосфера.

Бевме прегрнати со зборот и со книгите. Љубовта кон нив е нешто што може да се види и на фотографија – бидејќи е слика на душата!

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново