УЖИВАЈ ВО НОВИОТ КНИЖЕВЕН БРАН ВО ТРИ!

УЖИВАЈ ВО НОВИОТ КНИЖЕВЕН БРАН ВО ТРИ!

Се бранува морето од приказни! Подготви се да ги дофатиш сите бранови – новите книги на Рафаела Жордано, Брит Бенет, Ањес Мартен-Лиган, Брајан Трејси и многу други те чекаат на брегот!

Летниот фестивал на книгата во (т)ек – освежи се со новите понуди:
• Збогатена понуда за 3 и 5 наслови за 499 денари која ве очекува само во книжарниците на ТРИ
• Попуст на ексклузивните монографии во издание на Ташен, која важи и онлајн
• Новопристигнатите наслови добиваат фестивалски цени!

Не заборавајте дека Летниот фестивал на книгата важи и онлајн на kniga.mk. Целата понуда ве очекува во каталогот!

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново