НОЌТА КОГА И ЅВЕЗДИТЕ ВООДУШЕВЕНО ТРЕПКАА

НОЌТА КОГА И ЅВЕЗДИТЕ ВООДУШЕВЕНО ТРЕПКАА

На небото трепкаа нови книги, на Школка одекнуваше детски џагор! Со раширени раце ги пречекавме новите книги, сликовници и песни, а со широко отворени срца ги вдомивме спомените од вчерашниот настан!

Погледнете како изгледаше Школка од облаците! Нека не ве залажува зелената трева, по неа газевме, а всушност, лебдевме од среќа и креативност!

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново