СРЕТНИ СЕ СО ЗБОРОВИТЕ НА ВИНКА САЗДОВА

СРЕТНИ СЕ СО ЗБОРОВИТЕ НА ВИНКА САЗДОВА

Кога би можеле фотографиите да зборуваат, ќе ви раскажеа долги приказни. Кога би ги прашале сите емоции од долгите романи каде беа вчера, тие би ви ги покажале овие фотографии.

Погледнете ја нашата галерија од синоќешната средба „Сретни се со зборовите на Винка Саздова“ и почувствувајте го поројот од емоции што нè преплави сите присутни слушајќи ги зборовите на вашата и наша омилена писателка. Преку овие фотографии ќе го почувствувате тоа и сите вие кои не бевте на „Тераса ТРИ“!

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново