ОД ДРУГАТА СТРАНА НА СЦЕНАТА

ОД ДРУГАТА СТРАНА НА СЦЕНАТА

Овој пат фотографиите зборуваат огледално. Петар Андоновски и Фросина Пармаковска се соочуваа со себеси исто колку и сите присутни – присуствувавме на (само)разговор со двајцата прозаисти.

Погледнете ја галеријата од средбата што се случи вчера, но уште трае во нашите насмевки. Уживајте во секоја насмевка што ја оставивме на „Тераса ТРИ“ – до наредна средба, кога одново ќе ја нацртаме на своите лица!

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново