КАФЕ И ПРИКАЗНИ СО КОКАН АЈАНОВСКИ

КАФЕ И ПРИКАЗНИ СО КОКАН АЈАНОВСКИ

Погледнете ја галеријата од приказни напишани за два часа, а со траење од еден долг маратон. Со второто издание потпишано од авторот на „Трчањето ме учи“ во рацете и со насмевки на лицата, на „Тераса ТРИ“ разговаравме за трчањето долги патеки, сонувањето големи соништа и точката која ги спојува – пишувањето книга.

Ѕирнете во нашето фотокатче, каде што ќе ве пречека пријатно чувство на задоволство и гордост, како по истрчан маратон или прочитана книга!

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново