Скокавме и потскокнувавме - среќни фотки и среќни деца

Скокавме и потскокнувавме - среќни фотки и среќни деца

Во ведра атмосфера, со куп дечиња што весело скокнуваа и потскокнуваа, го заокруживме викендот од акцијата „Читај и живеј здраво“. Со многу игри и активно, а безбедно дружење пред нашата книжарница во Дебар Маало, децата уживаа во вежбите на Скампер, како и во читање на приказните на Стела и Сани, со кои го освоија денот со сонце и уживање!

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново