Саем на книга 2020

Саем на книга 2020

Во опуштен амбиент и отворени патеки за движење, овој настан ја оправда и докажа својата традиција - Сите што се безмерни вљубеници во книгата, не ја пропуштија можноста да дојдат и да се збогатат со нова книга!

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново