Промоција на „Вилино“ – новиот роман на Винка Саздова

Промоција на „Вилино“ – новиот роман на Винка Саздова

Ви пренесуваме дел од атмосферата на промоцијата на новиот роман „Вилино“ на Винка Саздова. Прекрасни гости, споделена радост и насмеани читатели, нестрпливи да ја добијат својата посвета.

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново