Извадок од „Без поздрав“ од Патрик Девит

Извадок од „Без поздрав“ од Патрик Девит

Уживајте во извадокот од „Без поздрав“на Патрик Девит

Мрачен и истовремено комичен, овој роман ни пренесува една современа приказна за мајка и син кои никако не можат да се согласат за ништо, а сепак мораат да направат клучна промена заедно. Да избегаат од финансиската криза, станувајќи трагични ликови на сопствените одлуки и избори.


Имајте убав читачки викенд со извадокот од оваа невообичаена, а одлична книга!

Извадокот може да го прочитате овде

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново