Промоција на „По дождот“ од Раде Шербеџија

Промоција на „По дождот“ од Раде Шербеџија

Промоција на „По дождот“ од Раде Шербеџија


Во релаксирана, музички збогатена атмосфера, вчера нашиот Раде направи промоција за мерак. Книгата „По дождот“ беше претставена од страна на професорот Венко Андоновски, а присутните уживаа и во рециталот на Теоман Максут и музичката поддршка од тајфата на Раде. Со многу нежност и љубов кон македонската публика, Раде ја прераскажа својата животна вистина и пренесе емоција во етерот, носталгично обојувајќи ја ноќта низ музика и поезија. Редицата за книга со негов потпис беше неизбежна!

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново