ЉУБОВ КАКО ОД КНИГИТЕ

ЉУБОВ КАКО ОД КНИГИТЕ

Секоја книга подарена од срце е љубовна

Поврзани сте еден со друг како страници во книга. Токму затоа се познавате толку добро и штом ќе го видите насловот на книгата, веднаш знаете дека таа ќе им стане омилена. Бидејќи секоја љубов е различна, таква е и нашата специјална понуда оваа недела – жанровски разновидни изданија на Издавачки центар ТРИ и Паблишер со љубовен попуст, зашто секоја книга што е подарена од срце е љубовна. Не случајно вашата приказна е како од книгите!

Проверете го Каталоготна љубовта уште сега.

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново