Зимски фестивал на книгата во ТРИ

Зимски фестивал на книгата во ТРИ

ПОЧНУВА ФЕСТИВАЛСКАТА СЕЗОНА

Започни ја Новата година со нови поглавја и наполни ја листата за читање со возбудливи приказни. Погледни ја фестивалската понуда на нови и актуелни наслови на ТРИ и Паблишер оваа сезона – книги од секој жанр и за секого, и збогати го својот и светот на своите најблиски. За среќна и читачка Нова година полна со убави мисли и приказни – Зимскиот фестивал на книгата во ТРИ по 15 пат за вас. Следете нè за сите новитети што ги подготвивме за ова издание, а верувајте, ќе има многу!

Проверете го фестивалскиот каталог веднаш – https://bit.ly/3p99h92

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново