НЕДЕЛА НА ВРВНИ АВТОРИ ВО ТРИ

НЕДЕЛА НА ВРВНИ АВТОРИ ВО ТРИ

Оваа недела имаме одлична акција за збогатување на домашните библиотеки. Само за вас, можност за скалест попуст на омилените автори и нивните книги. Понудата е следнава – за првата книга добивате 10 % попуст, за втората книга 20 %, за третата 30 % попуст. Условот за искористувањето на попустот се однесува само на повеќе книги од ист автор.

Одлична можност да се почестите со книгите од Јувал Ноа Харари, Ју Несбе, Елена Феранте, Фредерик Бегбеде, Нил Доналд Волш, Винка Саздова, Јагода Михајловска-Георгиева, Венко Андоновски и многу други популарни, значајни автори од домашната и светската книжевна сцена.
Добијте повеќе оваа недела и купете си ги омилените книги во книжарниците на ТРИ и онлајн.

Целосната понуда од каталогот можете да ја разгледате на следниов линк: https://bit.ly/3fnZdW2

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново