ГУШНИ СЕ СО ДОБРА КНИГА

ГУШНИ СЕ СО ДОБРА КНИГА

Во време на социјално дистанцирање и препораки за седење дома, нема поубаво гушкање од она со – добра книга. Ви подготвивме неделна акција за стоплување на душата, со наслови кои не само што ќе ве одморат туку и ќе ви го згреат срцето и ќе ви подарат нови светови за откривање. Уживајте во насловите на Елиф Шафак, Пауло Коелјо, Винка Саздова, Ана Јовковска и многу други наши автори и дајте си себеси момент на мир.

Гушни се со добра книга со попусти до 40 % од денес сѐ до 22 ноември! Акцијата важи во Книжарниците ТРИ и онлајн на www.kniga.mk

Целосната понуда можете да ја погледнете тука. 

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново