ВЕРУВАЈ ВО КНИГАТА И ТАА ЌЕ ТЕ МАЃЕПСА

ВЕРУВАЈ ВО КНИГАТА И ТАА ЌЕ ТЕ МАЃЕПСА

Откако ќе прочиташ добра книга, се чувствуваш како да си посетил волшебни предели – во тоа е и нивната магија. Оваа зима маѓепсај (се) со приказни. 

Како и секоја година, така и оваа – од денес, 21 декември, искористи го празничниот попуст во сите наши книжарници или онлајн на kniga.mk. Намалувањето до 70 % и скалестиот попуст ќе ти овозможат да си обезбедиш што е можно повеќе книги за себе, а и да подариш секому кој ти значи.  

Драги непрочитани книги, ние сме подготвени за уште многу непроспиени ноќи поминати во читање. И драг животу, подготвени сме за уште една година полна со љубов и незаборавни моменти. И магијата може да започне!  

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново