КАТАЛОГ ЗА БЕЛЕТРИСТИКА: ОДМОР СО ПОГЛЕД НА КНИГИ

КАТАЛОГ ЗА БЕЛЕТРИСТИКА: ОДМОР СО ПОГЛЕД НА КНИГИ

Ова лето имај го најубавиот поглед од прозорецот на својата душа. 

Добрата страна на летото е што деновите се толку долги што имаме многу повеќе светлина за читање. А одличната страна на летото со ТРИ е што попустите се толку големи, понудите толку примамливи, а новитетите толку привлечни што сите овие месеци нема да се тргнеш од книгите!
Каде ли сè ќе се скриеш од жешкото сонце? Под сенката на новата неверојатна романса од Али Хејзелвуд или, пак, во мистериозните и морничави трилери на Ју Несбе и Стив Кавана? 
Во КАТАЛОГОТ ТУКА можеш да пронајдеш што и да ти се чита. Од најдоброто на современата светска белетристика, преку домашните автори, до врвните дела од класиката. 

Секоја книга и секое лето се приказна за себе. Штом еднаш ќе научиш како да патуваш во книгите, никогаш повеќе нема да останеш во една точка. Тоа е и животот. Постојано откривање на нови убавини.

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново