КАТАЛОГ ЗА ЛИЧЕН РАЗВОЈ: ОДМОР СО ПОГЛЕД НА КНИГИ

КАТАЛОГ ЗА ЛИЧЕН РАЗВОЈ: ОДМОР СО ПОГЛЕД НА КНИГИ

Освен што ќе ги понесеш своите нови наслови од ТРИ со себе, ова лето и тие ќе те однесат некаде далеку каде што никогаш не си бил.

Резервирај го своето место во некоја од нашите книги и нурни се до неоткриени длабочини, види ги најубавите видици во светот што никој досега не ги открил, пронајди ја тајната на животот! 

Секој период од годината е совршен за да се посветиш себеси – а како ако не со Џеј Шети и неговите „Осум правила на љубовта“, или со Филипа Пери и нејзината „Книга што посакувате да ја прочитаат вашите сакани (а можеби и неколкумина други)“. 

Секоја книга и секое лето е приказна за себе. Разгледај го КАТАЛОГОТ ЗА ЛИЧЕН РАЗВОЈ ТУКА и почни со сурфање врз бранот на зборовите.

Па, во колку книги ќе патуваш ова лето?

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново