СЕКОЈА ЖЕНА Е КНИГА – СВЕТ ЗА СЕБЕ

СЕКОЈА ЖЕНА Е КНИГА – СВЕТ ЗА СЕБЕ

Нема доволно зборови што ќе ја доловат нејзината сила, но има книги што го можат тоа!

Она што ќе го прочиташ во книгите, го чуваш цел живот во себе. Истото важи и за жените. Секоја од нив е посебна и различна, цел еден свет чува во себе. 

Токму затоа овој 8 Март покажи ѝ колку ти значи преку книгите. Ние подготвивме триесетина наслови на попуст до 50 % за да ги одбереш книгите што најдобро ја опишуваат. Ако е силна, ако е непокорна, ако ѝ треба охрабрување... ти најдобро ја познаваш. Покажи ѝ го тоа со изборот на букетот книги

Попустот почнува од 4.3. и трае до 10.3. во сите наши книжарници и онлајн на kniga.mk. Изборот на наслови погледни го ТУКА, а во меѓувреме не заборавај дека добиваш подарок честитка и најнежна панделка за да ѝ исцрташ насмевка што долго ќе ја носи на лицето.

Не мораш да ѝ го подаруваш небото, таа веќе го има. Но секогаш можеш да ѝ подариш храбри зборови!

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново