РОДЕНДЕНСКИ ДЕНОВИ ВО ТРИ

РОДЕНДЕНСКИ ДЕНОВИ ВО ТРИ
23 издание на нашата најдрага книжевна приказна насловена „ТРИ“. 

И уште неколку значајни јубилеи во една недела – 17 години од отворањето на книжарницата во ГТЦ, 3 години од отворањето на книжарницата во ТЦ Зебра и првиот роденден на книжарницата во Ист гејт. Заедно да прославиме за уште многу години љубов, книги, живот. 

Почнувајќи од денес, па сè до недела, сите изданија на ТРИ и Паблишер се на 20 % попуст во сите наши книжарници и онлајн на kniga.mk, а со секоја фискална сметка добивате подарок КНИГА!

Сега замислете си дека сите книгољупци на светот се наоѓаат во еден простор. Е па на 29 октомври, во книжарницата во Ист гејт ќе се случи нешто слично. Во 13 часот ќе започне роденденската прослава на која ќе ве пречекаме со инспиративни зборови, топла атмосфера, читачко катче и подароци. Ист гејт ќе биде магичната врата кон нови книжевни доживувања, точка во која улиците на градот ќе се спојат со булеварите на умот.

Нашата приказна има само датум на првото издание. Зашто некои приказни немаат крај...

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново