САЕМ НА КНИГА.МК – ИСКЛУЧИ СЕ ОД РЕАЛНОСТА

САЕМ НА КНИГА.МК – ИСКЛУЧИ СЕ ОД РЕАЛНОСТА

Скролни нова страница и вљуби се на првиот клик. Kniga.mk е вистинското место ако сакаш да ѝ избегаш на реалноста.

                Од 9 до 16 октомври се случува виртуелниот настан на годината – овогодишниот Саем на книга.мк. Ако нешто ги поврзува онлајн светот и книгите, тоа е ИМАГИНАЦИЈАТА. Замисли дека влегуваш во нашите книжарници, кликни на сите книги што сакаш да ги имаш и, додека да си подготвиш топол чај, тие веќе ќе стигнат кај тебе. Ќе те пречекаат попусти до 70  % на изданијата на ТРИ и Паблишер, како и попусти на над 700 актуелни наслови од продукцијата на уште 16 издавачки куќи, 24/7.

                БРЗО како што вртиш нова страница, книгите ќе се најдат пред твојата врата, испорачани со многу љубов. А кога сме кај виртуелните полици, неизбежно е да се спомене и е-читањето. Кога патуваш, кога си жеден за книга, а не можеш да понесеш повеќе од една, кога сакаш да читаш токму во овој момент и си нетрпелив, симни ги е-книгите. Уживај во предностите на онлајн ерата и искористи ги за својата омилена активност – читањето! 

Погледни го изборот ТУКА и види дека навистина ги имаш СИТЕ СТРАНИЦИ НА ЕДНА. Зашто светот им припаѓа на оние кои читаат (и кликаат на kniga.mk)!

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново