„РАЗГОВОРИ СО БОГА“ – КОМПЛЕТ КНИГИ ОД НИЛ ДОНАЛД ВОЛШ ЗА 990 ДЕНАРИ

„РАЗГОВОРИ СО БОГА“ – КОМПЛЕТ КНИГИ ОД НИЛ ДОНАЛД ВОЛШ ЗА 990 ДЕНАРИ

„РАЗГОВОРИ СО БОГА“ – КОМПЛЕТ КНИГИ ОД НИЛ ДОНАЛД ВОЛШ ЗА 990 ДЕНАРИ

Сакате да проникнете во длабочините на сопствената верба и да си го промените животот? Серијалот книги „Разговори со Бога“ од Нил Доналд Волш е совршен за вас. Духовно будење за возвишената цел на животот, но и почеток на неопходно проширување на свеста и духовниот развој.

Со купување на првата книга „Разговори со Бога“, сега имате можност да ги набавите и останатите три по вкупна цена од 990 денари.

Понудата може да ја погледнете на следниот линк - https://bit.ly/2PNA1w7

Истата важи во сите книжарници на ТРИ и за онлајн порачки.

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново