ПОЛЕЈ ГО СРЦЕТО СО ДОБРИ КНИГИ

ПОЛЕЈ ГО СРЦЕТО СО ДОБРИ КНИГИ
ПОЛЕЈ ГО СРЦЕТО СО ДОБРИ КНИГИ
Скалест попуст до 25 % на избрани наслови


Како за животот така и за книгите – суштината не е во бројот на страниците или во годините, туку во содржината. Во она што ќе остане.

Затоа приреди му авантури на срцето – одбери повеќе книги за поголем попуст. Првото скалило за една купена книга ќе те однесе до 15 % попуст, второто за две купени книги до 20 % и третиот праг на среќата за купени три или повеќе книги до 25 % попуст. Попустот се пресметува за секоја книга засебно, а изборот на наслови разгледај го подолу.

И априлските дождови и априлското благо сонце одат рака подрака со книга. Затоа, во зависност од времето, расположението или од потребите на твојата душа, избравме наслови од сите жанрови. За да има за секого по нешто.

 

За инспирација:

Алхемичарот“ од Пауло Коелјо

Мачорот што ги спаси книгите“ од Сосуке Нацукава

Продавница за животни промени“ од Рафаела Жордано

Проектот автентичност“ од Клер Пули

Внатрешен инженеринг“ од Садгуру

Нова земја“ од Екарт Тол

Ослободете ја моќта на потсвеста“ од Џозеф Марфи

Остани позитивен со Марко Аурелиј“ од Јана Капри и Чаран Дијаз

Моќта на позитивното мислење“ од Норман Винсент Пил

 

За мудрост:

Клубот 5 наутро“ од Робин Шарма

Лидер без титула“ од Робин Шарма

Големата петка во животот“ од Џон П. Стрелецки

Како да станете ефективен лидер“ од Дејл Карнеги

Комуникацијата како пат до успехот“ од Дејл Карнеги

Најбогатиот човек на Вавилон“ од Џорџ С. Клејсон

 

За вистинско уживање во романите:

Жената не е маж“ од Итаф Рам

Копилето од Истанбул“ од Елиф Шафак

Образована“ од Тара Вестовер

Пачинко“ од Мин Чин Ли

Никогаш не оставај ме“ од Казуо Ишигуро

Време е повторно да ги запалиме ѕвездите“ од Виржини Грималди

Девојките што горат“ од К. Џ. Тјудор

Детето на месечевата светлина“ од Карен Мекквешчен

Кога никој не гледа“ од Алиса Кол

Единаесет минути“ од Пауло Коелјо

Покорувајќи го војводата“ од Иви Данмор

Пчеларот од Алепо“ од Кристи Лефтери

Ние не требаше да се сретнеме“ од Ањес Мартен-Лиган

Во еден миг“ од Сузан Редферн

Возбудливи времиња“ од Ниша Долан


Грижи се за книжарницата во своето срце и исполни ги нејзините полици со љубов!

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново