РАСЦВЕТАЈ ВО СЕБЕ СО БУКЕТ МОЌНИ ПРИКАЗНИ

РАСЦВЕТАЈ ВО СЕБЕ СО БУКЕТ МОЌНИ ПРИКАЗНИ

Зборовите што утре ќе цутат во нас, ги читаме денес. А жените се како пролетен ден дури и сред зима. Постојано расцветани од зборови!

Подари им зборови што цутат љубов на сите значајни жени во твојот живот. Подари им приказни за хероини како нив. Од 4 до 9 март во нашите книжарници и онлајн (во порака преку нашите социјални мрежи), ќе те пречека голем попуст од 20 до 30 % на избор книги за секоја силна жена.

Разгледај го изборот на наслови со попуст ТУКА и спакувај го избраниот букет зборови. Посакај ѝ да расцвета во себе на хероината во твојот живот!

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново