ФЕСТИВАЛСКИ КАТАЛОГ

ФЕСТИВАЛСКИ КАТАЛОГ

ВТОР КНИЖЕВЕН БРАН: НОСИ НОВИ НАСЛОВИ, ПОПУСТИ И РАСПРОДАЖБА

Новиот книжевен бран од ТРИ ве заплиснува! Носи попусти свежи како летен дожд.

Кога летото е во својот полн ек, душата е жедна... по нови наслови и многу книги. А кога душата зборува, никогаш не игнорирајте ја. Секогаш слушајте ги нејзините желби. Тие се патот до незаборавно лето, а и до среќата.

Изгасете ја жедта за добри книги со вториот бран на Летниот фестивал на книгата:

Со нови извонредни книги кои ќе пристигнат по фестивалски цени
Светски бестселери по специјална цена
Со збогатена понуда од 3 наслови за 499 денари
Со збогатена понуда од наслови по 99 денари

Во измешаниот џагор на гласови, бранови и шушкањето на зрната песок, вклучете го и одѕвонувањето во ушите на дијалогот со омилените ликови.

Книгата е она што е ветрето за летото, а каминот за зимата. Разгледајте ја целата понуда на ... и нека ве наврнат прекрасни наслови! 


Разгледајте го фестивaлскиот каталог тука.

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново