Мистериозниот остров

Мистериозниот остров

Од еден до целата љубопитност на светот, колку сакаш да знаеш што има на мистериозниот остров?
Ако одговорот е: многу, тогаш и ти си истражувач како Стела и Сани.
Ним не им бега нути една трага.
Собирање докази или пловење по море?
Овде ти избираш како ќе ја читаш приказната.
ТЕ ЧЕКАМЕ ВНАТРЕ!

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново