КАТАЛОГ НА КНИГИ ЗА ДЕЛОВЕН УСПЕХ

КАТАЛОГ НА КНИГИ ЗА ДЕЛОВЕН УСПЕХ

ЗА ГОДИНА НА ГОЛЕМИ ОСТВАРУВАЊА 

Книги за деловен успех


Ви честитаме за уште една успешна година!

Се надеваме дека и претстојната 2024 година ќе биде исполнета со нови можности и предизвици. Ве покануваме заедно да се подготвиме за нив со помош на книгите, кои се најдобар траен подарок за вас и за вашите вработени.

Затоа, Издавачки центар ТРИ ви нуди над 800 наслови од сите жанрови, со можност за брендирање, попуст на одредени количини и новогодишно пакување. Отворени сме за вашите идеи и побарувања.

Ве повикуваме да нè контактирате за да подготвиме понуда во согласност со вашите желби и потреби. 

Разгледајте го целиот КАТАЛОГОТ ТУКА

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново