АГЕНДА ЗА БЛЕСКАВИ САЕМСКИ МИГОВИ

АГЕНДА ЗА БЛЕСКАВИ САЕМСКИ МИГОВИ
4 мај
четврток

11 – 12

Сликни се со Стела и Сани

15 ч.

Потпишување со Катерина Ангеловска

17 – 18 ч.

Гушни се со Стела и Сани

18 – 19 ч.

Книжевна забава

 

5 мај
петок

11 – 12

Цртаме со Наталија Лукомска

12 ч. 

Потпишување со Ана Јовковска

13 ч. 

Работилница за јазикот со Виолета Танчева-Златева

17 ч.

Потпишување со Винка Саздова и Јагода Михајловска-Георгиевска

18 ч.

Доделување на наградата „Ванѓа Чашуле“

18:30 ч.

Дружење со Игор Џамбазов

 

 

6 мај
сабота

11 – 12

Сликни се со Стела и Сани

12 ч.

Потпишување со Ана Аврамовска

13 ч.

Промоција на „Езеро“ од Бјанка Белова во Промотивниот центар

13 ч.

Промоција на „Преплетени со природата“ од д-р Митов

14 ч.

Средба со Коста Петров

17 – 18 ч.

Гушни се со Стела и Сани

18 ч.

Промоција на „Часови по измама“ од Наташа Сарџоска 

(Со музичка изведба на Јасмина Лопез)

19 ч.

Промоција на „Лажливиот живот на возрасните“ од Елена Феранте

Весна Мојсова-Чепишевска и Радица Никодиновска во Промотивниот центар

18 – 20 ч.

Книжевна забава

 

7 мај
недела

11 – 12 ч.

Се дружиме со Бистра Георгиева

12 ч.

Средба со Венко Андоновски

13 ч.

Промоција на „Мала книга на стапици“ од Горан Стефановски и театарска претстава

14 ч.

Средба со Коста Петров

15 ч.

Промоција на „Преплетени со природата“ од д-р Митов

17 ч.

Потпишување со Симона Петреска

17 – 18 ч.

Гушни се со Стела и Сани

19 ч.

Книжевна забава

 

 

8 мај
понеделник

11 – 12 ч.

Сликни се со Стела и Сани

18 ч.

Промоција на новите изданија на Румена Бужаровска

18 – 19 ч.

Книжевна забава

 

 

9 мај
вторник

11 – 12 ч.

На цел глас со Стела и Сани (театарска изведба)

17 ч.

Потпишување со Виолета Танчева-Златева и Вања Изова-Велева

18 ч.

Средба со Милица Џаровска

18 – 20 ч.

Книжевна забава


 

 

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново