РОДЕНДЕНСКИ ДЕНОВИ ВО КНИЖАРНИЦИТЕ НА ТРИ

РОДЕНДЕНСКИ ДЕНОВИ ВО КНИЖАРНИЦИТЕ НА ТРИ

16 години книжарници – 16 наслови на 50 % попуст! Најдобар роденденски подарок за нас сте вие, а за вас се несомнено книгите. Затоа избравме 16 извонредни наслови кои од денес, па сè до сабота, ќе бидат на 50 % попуст, кој важи и онлајн на kniga.mk.

Погледнете го Каталогот на роденденски денови и одберете ги книгите кои ќе ве обојат во славеничко расположение. Токму затоа нашата меѓусебна доверба е толку силна – затоа што сите сме безусловно вљубени во книгите!

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново