Каталогот со Саемски новитети е пред вас!

Каталогот со Саемски новитети е пред вас!

Каталогот со саемски новитети е пред вас! Погледнете што сè подготвивме за 32. издание на Саемот на книгата што годинава ќе се одржи во нови услови, на отворено, пред Спортскиот центар „Борис Трајковски“, со цел повторно да се дружиме меѓу книгите но да останеме безбедни.

Подгответе се за уште едно одлично книжевно искуство што ќе започне во 8 септември (вторник, 10 часот) и ќе трае до 14 септември. Дотогаш разгледајте го саемскиот каталог, обрнете внимание на новитетите, акциите и на најактуелните наслови што ќе ве очекуваат на штандовите на ТРИ и Паблишер, во нашите книжарници, како и онлајн на www.kniga.mk.

Отвори каталог

Се гледаме наскоро!

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново