ДАЛИ СИ ГРАФИЧКИ ДИЗАЈНЕР? – СТАНИ НАШ СОРАБОТНИК

ДАЛИ СИ ГРАФИЧКИ ДИЗАЈНЕР? – СТАНИ НАШ СОРАБОТНИК

Ако сакаш книги и одлично ги владееш програмите за графички дизајн, овој е вистинскиот оглас за тебе.

ТРИ има потреба од нов креативен член кој ќе ни помогне да имаме уште повпечатлив визуелен израз.

Во потрага сме по дизајнер кој:
  • Има работно искуство од 1 година како графички дизајнер
  • Пожелно е да има завршено Факултет за ликовни уметности
  • Одлично ги познава социјалните мрежи
  • Има око за детали.

Секоја дополнителна квалификација се смета за предност.

Од тебе очекуваме да одговориш на следните задачи:
  • Изработка на корици за книги
  • Подготовка на дизајни за маркетинг-објави
  • Дизајн на визуелни решенија за маркетинг-кампањи и за продажни промоции.
Ние ти нудиме:
  • Дневно работно време од 8 часа, со почеток од 8:30 до 16:30 часот
  • Одлични услови за работа во средина со амбициозен и професионален тим
  • Платата што ќе биде утврдена со договор.

Ако си заинтересиран, прати ни ги својата биографија и портфолио на kariera@kniga.mk, најдоцна до 10 октомври 2023 г.

П. С. Со еден клик создај цела приказна!

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново