(ПРИ)ЈАВИ СЕ АКО СИ ВЉУБЕН ВО КНИГИТЕ

(ПРИ)ЈАВИ СЕ АКО СИ ВЉУБЕН ВО КНИГИТЕ

Стани книжар и менувај животи! Книжарниците на ТРИ бараат нов херој за читателите – одличен познавач на книгите што ќе ги води низ приказните.

Ако ги сакаш книгите, твоето место е во ТРИ. Ако си подготвен да дадеш сè од себе за да им помогнеш на луѓето да стигнат до книгата што ќе им го смени животот, тогаш на овој оглас го пишува твоето име.

 

Овие се основните квалификации:

– Завршено високо образование (книжевност се смета за предност)

– Одлично познавање на работа со компјутер

– Знаење англиски јазик.

 

Потребни способности и вештини:

– Одлично познавање на книжевноста

– Одлични организациски способности

– Вештини на продавање

– Комуникативност, отвореност, љубезност

– Висока професионалност

– Подготвеност за работа во смени

– Заинтересираност за новитети.

 

Огласот е отворен до 26.5.2023 година.

 

Ги повикуваме сите заинтересирани да пратат CV на македонски јазик и мотивациско писмо на: kariera@kniga.mk

Ќе се земат предвид само кандидатите кои целосно ги исполнуваат наведените услови.

 

Твојата мисија да менуваш животи може да започне веднаш!

 

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново