ТРИ БАРА КНИЖАР – СТАНИ ЛИК ОД НАШАТА ПРИКАЗНА

ТРИ БАРА КНИЖАР – СТАНИ ЛИК ОД НАШАТА ПРИКАЗНА

Книжар не е обичен човек кој продава книги. Тој е програмски пребарувач со вистинско човечко срце. Водич низ книжевните светови. Херој на читателите.

Ако ги сакаш книгите, насмевките, и ако сакаш да видиш како книжевните ликови добиваат човечки облик, тогаш во овој оглас дефинитивно го пишува твоето име. Тоа се основните квалификации, а еве ги следните:


Потребни квалификации: 

- Завршено високо образование (книжевност се смета за предност) 

- Одлично познавање на работа со компјутер 

- Знаење англиски јазик.


Потребни способности и вештини:

- Одлично познавање на книжевноста 

- Одлични организациски способности 

- Вештини на продавање 

- Комуникативност, отвореност, љубезност 

- Висока професионалност 

- Подготвеност за работа во смени 

-Заинтересираност за новитети. 

 

Време за пријавување на огласот – до 31.3.2023 година

Ги повикуваме заинтересираните кандидати да пратат CV на македонски и мотивациско писмо на: kariera@kniga.mk

Ќе се земат предвид само апликантите кои целосно ги исполнуваат наведените услови.Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново