ПОДГОТВЕНИ ЛИ СТЕ ЗА НОВА СНЕЖНА БУРА СО ПОПУСТИ ВО ТРИ?

ПОДГОТВЕНИ ЛИ СТЕ ЗА НОВА СНЕЖНА БУРА СО ПОПУСТИ ВО ТРИ?

Меѓу снегулките, овие денови снежат и попусти во ТРИ! Во нашите книжарници и онлајн на kniga.mk ве очекуваат нови изненадувања:

-           Збогатена понуда за 3 наслови за 499 и 5 наслови за 599 денари
-           Понуда со книги по цена од 80 денари
-           Понуда со книги по цена од 99 денари

Сите наслови погледнете ги на следниот линк, а потоа изберете ја својата нова зимска приказна! 

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново