Извадок од „За твојот роденден“ за убав ден

Извадок од „За твојот роденден“ за убав ден

Уживајте во извадокот од прекрасната детска сликовница „За твојот роденден“ 

Роденденот е можеби најважниот ден во животот на едно дете. За да го разубавите уште повеќе, денес прочитајте им на вашите најмали извадок од прекрасната сликовница „За твојот роденден“, напишана од Снежана Пејаковиќ-Киќовиќ и богато илустрирана од Александар Золотиќ.

Ако некој твој близок слави роденден – изненади го со убав подарок, израдувај го токму со оваа книга! Или прати му го овој извадок за да се развесели.

Ако некој твој близок денес слави роденден – изненади го со убав подарок, израдувај го токму со оваа книга! Или прати му го овој извадок за да се развесели.

Извадокот може да го прочитате овде.  

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново