ЧИТАЈ И ЖИВЕЈ ЗДРАВО

ЧИТАЈ И ЖИВЕЈ ЗДРАВО

ЧИТАЈ И ЖИВЕЈ ЗДРАВО

Оваа недела во ТРИ е во знакот на книгите кои зрачат со позитивна мисла и придонесуваат за хармонија на вашиот ум и тело.

Сакаме да ви понудиме голем број книги кои во себе ја сублимираат грижата за нашето здравје, телесно и физичко. Преку низа авторски бестселери, оваа недела посветете се на својата лична перспектива и на подобрување на внатрешниот баланс и изберете го она што ќе ви даде поткрепа, инспирација и ќе ви го подобри животот. Ќе можете да набавите одлични наслови со совети, лични искуства и отворени дијалози. Во знак на промовирање на добрата мисла, која во ова време ни е и повеќе од потребна, сите овие книги ќе бидат со намалени цени.

Книгите на докажаните автори од овие области, како Садгуру, Џозеф Марфи, Екарт Тол, Катерина Ангеловска, Лујза Хеј и многу други, ќе бидат достапни со попуст во нашите книжарници и онлајн на kniga.mk.

Да се чита, значи да се посвети време на личната благосостојба. Читај и живеј здраво и уживај во акцијата на ТРИ.

Целата понуда можете да ја разгледате тука.  

Влези во светот на ТРИ

Пријави се за буклетер и секогаш прв ќе дознаеш што е најново